wat vinden jongeren van de EU?

Visie op financiƫn

Jongeren zijn zich bewust van het feit dat de financiën binnen de Europese Unie niet goed verlopen. Al een regelde tijd merken zij dat de crisis zorgt voor een verslechtering van de overheidsfinanciën. Vanaf 2010 is het alleen maar slechter geworden door de stijgende begroting

>lees meer

Visie op zorg

In de Europese Unie, en in ons land, gaan veranderingen (helaas) gepaard met bezuinigen. Zo ook in de zorgsector. De gemiddelde jongere heeft hier waarschijnlijk nog niet zo veel last van. Hij of zij heeft weinig zorg nodig en wanneer die wel nodig is zullen de ouders hoogstwaarschijnli

>lees meer

Visie op milieu

Jongeren weten over het algemeen vrij veel wat betreft de milieuproblematiek. Dit komt doordat het milieu hedendaags vrij vaak een topic is in de media. Er zijn namelijk continue problemen die zich voordoen op nationaal of internationaal niveau. Ondanks de kennis die de jongeren hebben,

>lees meer

Geld - Uitgavenpatroon van jongeren

Iedereen moet leren omgaan met geld dat zij ontvangen of verdienen. Tot een bepaalde leeftijd krijgen jongeren zakgeld van hun ouders. Dit zakgeld houdt veelal op wanneer u een bepaalde leeftijd hebt bereikt. In dat geval geven ouders hun kinderen vaak kledinggeld. Hier moeten de jonger

>lees meer

Vergelijken

Het vergelijken van producten en diensten om zo de beste keuze te maken wat betreft de aankoop. Dit is ontzettend toegenomen nadat de markt meer transparant werd. Voorheen had een consument nooit echt een volledig beeld van het aanbod en de kwaliteit hiervan. Dit is nu veranderd. Via verschillende vergelijkingssites kan een consument een product vergelijken ten opzichte van andere aanbieders. Dit kan zowel op kwaliteit als op externe leveringsvoorwaarden als verzend- en retrourkosten.

De werking van een vergelijkingssite

Via zoekmachines kan een vergelijkingssite gevonden worden. Op de website zelf kan een consument zowel zoeken op productgroepen als op de naam van het product. Dit kan aan de hand van trefwoorden of via de navigatie op de website zelf. De zoekresultaten die u krijgt kunt u naar eigen wens filteren. Dit kan bijvoorbeeld op basis van uw geslacht, op kleur, op maat of op merk. Let wel op, in veel gevallen staan de resultaten niet in een volgorde van het goedkoopste product tot het duurste, maar op basis van het populairste product tot de minst populaire. Ook dit kunt u naar eigen wens veranderen. Voor meer informatie kunt u op het gewenste product klikken, nadat u dit heeft gedaan ziet u extra informatie over het product en over het bedrijf dat het product aanbiedt. Enkele voorbeelden van vergelijkingssites zijn:

  • Studieboeken vergelijken met het educatieve boeken vergelijk van Boeknet. Hier bestel je je studieboeken voor de laagste prijs.
  • Overstappen naar de goedkoopste energieleverancier met Energie 51 voor vergelijken & overstappen. Een nieuw energie contract vergelijken met alle energieleveranciers voor het laagste tarief.
  • internet providers vergelijken met het internet provider vergelijk van Nederland Breedbandland. Kies een internet provider die een abonnement aanbied waar jij naar op zoek bent.
  • Sim Only vergelijken met het simonly abonnementen vergelijk van Foontje. Met een simonly abonnement kies je voor de laagste tarieven voor je mobiele kosten zoals belminuten en mb's en zonder een smartphone. Deze moet je apart zelf kopen.

Voordelen van een vergelijkingssite

Het grote voordeel aan een vergelijkingssite is dat een bezoeker niet verschillende websites hoef te doorzoeken op zoek naar de beste deal. Bij een vergelijkingssite staan alle resultaten in een mooi overzicht online die u naar wens ook nog kunt filteren. Hierdoor ziet u binnen enkele clicks alleen producten die voor u interessant zijn.